La comenzile de peste 250 de lei vei beneficia de transport gratuit!

Casti wireless sau cu fir? Tot ce trebuie sa stii pentru a lua cea mai buna decizie

Te gandesti sa iti achizitionezi o noua pereche de casti, totusi nu te poti decide ce sa alegi dintre casti wireless sau cu fir?

Poate te gandesti la niste casti wireless sa fii in pas cu ultima tehnologie aparuta, dar de cele mai multe ori castile wireless sunt mai scumpe decat cele cu fir, deci pana la urma va merita investitia in castile wireless?

Ei bine ti-am pregatit un articol usor de citit si de inteles care iti va prezenta exact avantajele fiecareia si speram ca te putem ajuta in luarea celei mai bune decizii pentru tine.






Concluzie:

Ambele modele de casti au avantajele si dezavantajele lor, alegerea modelului potrivit tine foarte mult si de preferintele si stilul de viata al utilizatorului.

Totusi o recomandare sincera din partea noastra sunt castile wireless pentru ca pe termen lung veti fi mult mai castigati, tehnologia este in plina dezvolatare si in viitorul apropiat toate modele de telefon nu vor mai avea o mufa jack 3.5mm, noi va recomandam sa va adaptati de acum tehnologiei si sa investiti in casti wireless, da pretul este putin mai mare in unele cazuri, dar si riscul de stricare este mai mic, castile cu fir au de cele mai multe ori fire subtiri care cu timpul se rup.

Daca ati decis in urma articolui prezentat de noi ca, castile fara fir sunt alegerea potrivita, puteti arunca un ochi peste castile noastre fara fir, la un pret accesibil oricui si la o calitate excelenta conform review-urilor clientilor nostri.


Speram ca v-am fost de ajutor.
 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 9-17

0739244896 suportclienti@esyomm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!